Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Progrés Estètic centre d'estètica i aprimament a Terrassa

Tractaments facials

  /    /  Tractaments facials

Higiene Facial i Tractaments Facials a Terrassa: Cura Profunda i radiant per a la teva pell

tratamiento facial en Terrassa Barcelona Progres Estetic

Tractament facial a Terrassa

Al nostre centre d’estètica i aprimament a Terrassa, us oferim una gamma completa de serveis d’higiene facial i tractaments facials dissenyats per brindar-vos una pell radiant, saludable i revitalitzada. El nostre enfocament professional i personalitzat garanteix que et sentis renovat/da i rejovenit/da a cada visita.

Què és la higiene facial i els tractaments facials?

La higiene facial és un pas essencial en la cura de la pell que implica una neteja profunda per eliminar impureses, cèl·lules mortes i excés de greix. Els tractaments facials van més enllà, utilitzant tècniques i productes especialitzats per abordar necessitats específiques de la pell, com ara hidratació, nutrició, lluminositat i rejoveniment.

Al nostre centre d’estètica i aprimament a Terrassa, el nostre equip d’experts a cura de la pell s’enorgulleix d’oferir una varietat de tractaments facials personalitzats, des de neteges profundes fins a tractaments rejovenidors d’última generació. Utilitzem productes d’alta qualitat i tècniques avançades per garantir que la pell rebi l’atenció que es mereix.

Beneficis de la higiene facial i els tractaments facials:

 1. Neteja profunda: La higiene facial elimina les impureses i permet que la pell respiri, cosa que pot ajudar a prevenir brots i mantenir una pell clara.
 2. Renovació cel·lular: Els tractaments facials poden estimular la renovació cel·lular, millorant la textura i lluminositat de la pell.
 3. Hidratació i nutrició: Els tractaments facials proporcionen hidratació i nutrició essencials per mantenir la pell suau i saludable.
 4. Rejoveniment: Alguns tractaments facials poden ajudar a reduir l’aparença de línies fines, arrugues i signes d’envelliment.
higiene facial en Terrassa Barcelona Progres Estetic

Higiene facial a Terrassa

Descobriu el poder d’una pell radiant a Terrassa! Contacta’ns per obtenir més informació sobre els nostres serveis d’higiene facial i tractaments facials o per reservar una consulta personalitzada.

Nota: Si tens condicions de pell específiques o al·lèrgies, és important informar els nostres professionals abans de fer un tractament facial. La teva salut i benestar són la nostra màxima prioritat.

 • Higiene facial bàsica personalitzada – 60 minuts
 • Higiene facial personalitzada + tractament d’alginats (purificant, reafirmant i antienvelliment) – 60 minuts
 • Higiene facial + tractament + aparatologia – 70 minuts

.

 • Tractament Flash (relaxant i revitalitzant) – 30 minuts
 • Tractament antienvelliment – 60 minuts
 • Tractament antiacné – 60 minuts
 • Tractament reafirmant (radiofreqüència) – 60 minuts
 • Tractament LPG antienvelliment i reafirmant – 60 minuts
 • Tractament renovació intensa + ultrasons – 60 minuts
 • Tractament aclarant antitaques (peeling ultrasons amb àcids glicòlics) – 60 minuts


  * Dades obligatòries