Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Progrés Estètic centre d'estètica i aprimament a Terrassa

Tint i permanent de pestanyes

  /    /  Tint i permanent de pestanyes

Tint i permanent de pestanyes a Terrassa: Ressalta la teva mirada amb elegància i naturalitat

Al nostre centre d’estètica a Terrassa, us oferim serveis de tint i permanent de pestanyes dissenyats per realçar la vostra bellesa natural i ressaltar la vostra mirada de manera elegant i subtil. La nostra tècnica professional us brindarà pestanyes més definides i atractives.

tinte y permanente de pestañas en Terrassa Barcelona Progres Estetic

Tint i permanent  de pestanyes a Terrassa

Què és el tint i permanent de pestanyes?

El tint de pestanyes consisteix a aplicar un pigment segur i suau a les teves pestanyes, realçant-ne el color i proporcionant un aspecte més intens i definit. D’altra banda, el permanent de pestanyes implica corbar suaument les pestanyes naturals per crear una aparença més oberta i cridanera.

Al nostre centre d’estètica a Terrassa, comptem amb especialistes en tint i permanent de pestanyes que utilitzen tècniques segures i productes de qualitat per assegurar-te resultats bonics i duradors. Cada sessió s’adapta a les vostres preferències i necessitats individuals, brindant-vos una experiència de cura personalitzada.

Beneficis del tint i permanent de pestanyes:

  1. Mirada més expressiva: Tant el tint com el permanent de pestanyes poden realçar la teva mirada, fent-la més expressiva i captivadora.
  2. Aparença natural: Les nostres tècniques de tint i permanent de pestanyes estan dissenyades per ressaltar la teva bellesa natural, aconseguint un resultat elegant i discret.
  3. Sense necessitat de maquillatge: Amb pestanyes tintades i permanents, podeu gaudir d’una aparença encantadora fins i tot sense aplicar maquillatge diari.
  4. Estalvi de temps: En tenir pestanyes més definides i corbades, pots estalviar temps a la teva rutina de maquillatge diària.
tinte y permanente de pestañas en Terrassa Barcelona Progres Estetic

Tint i permanent de pestanyes a Terrassa

Embelleix la teva mirada amb elegància i naturalitat a Terrassa! Contacta’ns per obtenir més informació sobre els nostres serveis de tint i permanent de pestanyes, o per reservar la teva cita personalitzada.

Nota: Si tens sensibilitat als ulls o al·lèrgies, és important informar els nostres professionals abans de realitzar el tractament. La teva comoditat i seguretat són la nostra màxima prioritat.


    * Dades obligatòries