Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Progrés Estètic centre d'estètica i aprimament a Terrassa

Bellesa de mans i peus

  /    /  Bellesa de mans i peus

Manicura i Pedicura a Terrassa: Bellesa i Cura Integral per als teus Mans i Peus

Manicura y pedicura en Terrassa Barcelona Progres Estetic

Manicura i pedicura a Terrassa

Al nostre exclusiu centre d’estètica i aprimament a Terrassa, us convidem a gaudir de l’experiència transformadora de la manicura i pedicura. Els nostres serveis professionals us brindaran mans i peus cuidats, bonics i plens de vitalitat.

Què és la manicura i pedicura?

La manicura i la pedicura són tractaments de bellesa i cura personal que se centren a millorar l’aparença i la salut de les ungles, mans i peus. Durant una sessió de manicura, les ungles es retallen, llimen i donen forma, i les cutícules se suavitzen i cuiden. A la pedicura, es realitza un procés similar per als peus, inclosa l’exfoliació i eliminació de dureses.

Al nostre centre d’estètica i aprimament a Terrassa, comptem amb un equip de professionals dedicats que utilitzen tècniques i productes d’alta qualitat per oferir-vos una experiència de manicura i pedicura excepcional. Cada sessió està dissenyada per adaptar-se a les teves preferències i necessitats individuals, brindant-te una cura integral i personalitzada.

Beneficis de la manicura i pedicura:

 1. Ungles impecables: La manicura i pedicura mantenen les ungles amb un aspecte polit i net, millorant l’aparença general de les mans i els peus.
 2. Hidratació i cura: La hidratació i cura de les cutícules i la pell circumdant ajuden a prevenir la sequedat i promoure una pell suau i saludable.
 3. Relaxació: Gaudeix d’un moment de relaxació mentre et mimem amb massatges i exfoliació que revitalitzen les mans i els peus.
 4. Autoexpressió: Amb una àmplia gamma de colors i dissenys d’esmalt, pots expressar el teu estil personal i creativitat a través de les ungles.
Manicura y pedicura en Terrassa Barcelona Progres Estetic

Manicura i pedicura a Terrassa

Embelleix i cuida les teves mans i peus a Terrassa! Contacta’ns per obtenir més informació sobre els nostres serveis de manicura i pedicura o per reservar la teva cita personalitzada.

Nota: Si tens condicions mèdiques específiques o preocupacions en relació a al·lèrgies, és important informar els nostres professionals abans de fer la manicura i pedicura. La teva salut i seguretat són la nostra prioritat.

 • Manicura bàsica
 • Manicura francesa
 • Manicura SPA
 • Manicura de gel
 • Manicura francesa de gel

.

 • Pedicura bàsica
 • Pedicura SPA
 • Pedicura gel


  * Dades obligatòries