Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Progrés Estètic centre d'estètica i aprimament a Terrassa

Massatges i tractaments pel dolor

  /    /  Massatges i tractaments pel dolor

Massatges i Tractaments per al Dolor a Terrassa: Alleugeriment i Benestar a Cada Sessió

Masajes y Tratamientos para el dolor en Terrassa Barcelona Progres Estetic

Massatges i tractaments pel dolor a Terrassa

Al nostre centre de massatges a Terrassa, entenem la importància de trobar alleujament per al dolor i el malestar físic. És per això que us oferim una gamma de massatges i tractaments especialitzats dissenyats per abordar i reduir el dolor, mentre us brindem moments de benestar i relaxació.

Massatges Terapèutics Personalitzats:

Els nostres terapeutes altament capacitats són aquí per escoltar-te i dissenyar un enfocament terapèutic que s’adapti a les teves necessitats específiques. Ja sigui que pateixis de dolors musculars, tensions cròniques o molèsties articulars, els nostres massatges terapèutics estan dissenyats per ajudar-te a trobar alleugeriment i promoure la recuperació.

Tractaments Especialitzats per al Dolor:

Masajes y Tratamientos para el dolor en Terrassa Barcelona Progres Estetic

Massatges i tractaments pel dolor a Terrassa

Els nostres tractaments especialitzats per al dolor inclouen tècniques provades que poden alleujar les molèsties i millorar la teva qualitat de vida. Des de massatges de teixit profund fins a alliberament miofascial i teràpia de punts d’activació, els nostres terapeutes estan dedicats a abordar les causes subjacents del dolor i brindar-te un alleugeriment durador.

Masajes y Tratamientos para el dolor en Terrassa Barcelona Progres Estetic

Reflexologia podal a Terrassa

Al nostre centre de massatges a Terrassa, la teva comoditat i benestar són la nostra prioritat. Treballem en col·laboració amb tu per desenvolupar un pla de tractament que t’ajudi a aconseguir un alleugeriment durador ia recuperar la teva qualitat de vida.

Beneficis dels nostres Massatges i Tractaments per al Dolor:

 1. Alleugeriment Físic: Els nostres massatges i tractaments estan dissenyats per alleujar el dolor muscular, les tensions i les molèsties articulars, millorant el teu benestar general.
 2. Recuperació: Els nostres enfocaments terapèutics poden accelerar la recuperació de lesions i ajudar a restaurar la mobilitat i la flexibilitat.
 3. Benestar Emocional: La reducció del dolor pot tenir un impacte positiu en el teu estat emocional i mental, millorant la teva qualitat de vida en general.
 4. Enfocament Personalitzat: Cada sessió s’adapta a les teves necessitats i objectius individuals, assegurant que rebis el tractament més efectiu i satisfactori.
Masajes y Tratamientos para el dolor en Terrassa Barcelona Progres Estetic

Tractaments fangs revitalitzants pel dolor

Troba l’alleujament que necessites amb els nostres massatges i tractaments per al dolor a Terrassa! Contacta’ns per obtenir més informació sobre els nostres serveis o per reservar la teva experiència personalitzada.

Nota: És important informar els nostres terapeutes sobre qualsevol condició mèdica o dolor específic que puguis tenir abans de començar el tractament. La teva seguretat i satisfacció són la nostra principal preocupació.

 • Massatge descontracturant + infraroigs – 30 minuts
 • Massatge descontracturant + relaxant – 60 minuts
 • Massatge descontracturant + radiofreqüència – 45 minuts
 • Massatge descontracturant + pedres volcàniques (1 zona) – 60 minuts
 • Massatge relaxant + descontracturant +radiofreqüència – 60 minuts
 • Fangs revitalitzants pel dolor + massatge – 90 minuts
 • Fangs revitalitzants pel dolor + massatge – 90 minuts
 • Reflexologia podal – 35 minuts
 • Quiromassatge – 30 minuts


  * Dades obligatòries