Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Progrés Estètic centre d'estètica i aprimament a Terrassa

Pressoteràpia ocular

  /    /  Pressoteràpia ocular

Revitalització i Descans per als teus ulls

Presoterapia ocular en Terrassa Barcelona Progrés Estètic

Pressoteràpia ocular a Terrassa

Què és la pressoterapia ocular?

La pressoteràpia ocular és un innovador tractament que ofereix una experiència de relaxació profunda i revitalització per a la zona delicada al voltant dels ulls, al nostre exclusiu centre d’estètica i aprimament a Terrassa.

En què consisteix la pressoteràpia ocular?

La pressoteràpia ocular és un procediment suau i no invasiu que utilitza tecnologia de compressió controlada per estimular la circulació sanguínia i limfàtica a la zona periocular. Mitjançant l’aplicació de suaus pressions, aquesta tècnica ajuda a reduir la inflor, atenuar ulleres i bosses i brindar un aspecte més lluminós i rejovenit als teus ulls.

Els beneficis de la pressoteràpia ocular:

  1. Reducció de la inflor: La pressoteràpia ocular ajuda a eliminar l’excés de líquids i toxines que es poden acumular al voltant dels ulls, reduint així la inflor i les bosses.
  2. Atenuació d’ulleres: En millorar la circulació i el drenatge limfàtic, aquest tractament pot contribuir a atenuar l’aparença d’ulleres, deixant els ulls amb un aspecte més descansat i fresc.
  3. Relaxació i descans: Experimenta una sensació de relaxació profunda mentre els suaus moviments de pressió estimulen la zona periocular, brindant-te una experiència de benestar a cada sessió.
  4. Millora de l’aparença: La pressoteràpia ocular pot ajudar a millorar l’aparença general dels teus ulls, permetent lluir més radiant i rejovenida.
Presoterapia ocular en Terrassa Barcelona Progrés Estètic

Pressoteràpia ocular a Terrassa

Al nostre centre d’estètica i aprimament a Terrassa, us oferim sessions de pressoteràpia ocular dissenyades per brindar-vos una cura integral i personalitzada. Els nostres professionals altament capacitats us guiaran a través de cada sessió, assegurant-vos que us sentiu còmodes i experimenteu els beneficis reals de la pressoteràpia ocular.

Descobreix com la pressoteràpia ocular pot revitalitzar els teus ulls i realçar la teva bellesa natural a Terrassa! Contacta’ns per obtenir més informació o per agendar la teva sessió personalitzada.

Nota: Cada persona pot experimentar resultats diferents i és important consultar amb un professional de la salut abans de començar qualsevol nou tractament estètic.


    * Dades obligatòries