Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Progrés Estètic centre d'estètica i aprimament a Terrassa

Pressoteràpia

  /    /  Pressoteràpia

El teu camí cap a una millor circulació i benestar

Presoterapia en Terrassa Barcelona Progrés Estètic

Què és la pressoterapia?

La pressoteràpia és un tractament estètic avançat que et brinda l’oportunitat d’experimentar una millora notable en la teva circulació sanguínia i limfàtica, mentre gaudeixes d’un moment relaxant i rejovenidor al nostre centre d’estètica a Terrassa.

En què consisteix la pressoteràpia?

La pressoteràpia és un mètode no invasiu que utilitza tecnologia de compressió controlada per estimular el sistema limfàtic i venós del teu cos. Mitjançant l’aplicació de suaus pressions en diferents àrees, aquest tractament ajuda a eliminar l’excés de líquids i toxines, reduir la retenció de líquids i afavorir la circulació, cosa que contribueix a reduir l’aparença de cel·lulitis ia tonificar la pell.

Els beneficis de la pressoteràpia:

  1. Millora de la circulació: L’estimulació del sistema limfàtic i venós promou un flux sanguini més eficient, cosa que pot alleujar la sensació de cames cansades i pesades, així com reduir la inflor.
  2. Reducció de cel·lulitis: La pressoteràpia contribueix a suavitzar i atenuar l’aparença de la cel·lulitis en eliminar l’excés de líquids i toxines que es poden acumular a les capes de la pell.
  3. Rejoveniment de la pell: En millorar la circulació i l’oxigenació cel·lular, la pressoteràpia pot contribuir a una pell més lluminosa i saludable, amb una aparença més tonificada.
  4. Relaxació i benestar: A més dels beneficis estètics, la pressoteràpia brinda un moment de relaxació profunda, permetent desconnectar i gaudir d’un temps d’autocura.
Presoterapia en Terrassa Barcelona Progrés Estètic

Al nostre centre d’estètica a Terrassa, comptem amb professionals altament capacitats i equips d’última generació per oferir-vos una experiència de pressoteràpia segura i efectiva. Et convidem a experimentar els resultats per tu mateix/a ia fer el pas cap a una sensació de benestar i bellesa interior.


    * Dades obligatòries