Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Progrés Estètic centre d'estètica i aprimament a Terrassa

Peeling ultrasònic

  /    /    /  Peeling ultrasònic

Peeling Ultrasònic a Terrassa: Renova la teva Pell amb Elegància i Suavitat

Peeling ultrasonico en Terrassa Barcelona Progres Estetic

Peeling ultrasònic a Terrassa

Al nostre exclusiu centre d’estètica a Terrassa, us presentem el servei de peeling ultrasònic, una tècnica avançada que renova i revitalitza la vostra pell de manera suau i efectiva. El nostre píling ultrasònic et brinda una experiència de cura de la pell de qualitat, transformant la teva aparença amb un toc d’elegància i frescor.

Què és el peeling ultrasònic?

El píling ultrasònic és un tractament no invasiu que utilitza ones ultrasòniques d’alta freqüència per exfoliar suaument les capes superficials de la pell. Aquesta tècnica elimina les cèl·lules mortes, impureses i excés de greix, revelant una pell més suau, lluminosa i rejovenida.

Al nostre centre d’estètica a Terrassa, els nostres professionals altament capacitats us guiaran a través d’una experiència de peeling ultrasònic relaxant i rejovenidora. Utilitzem tècniques avançades i equips de darrera generació per assegurar-nos que la teva pell rebi el màxim benefici amb el màxim confort.

BENEFICIS DEL PEELING ULTRASÒNIC:

  1. Exfoliació delicada: El peeling ultrasònic exfolia suaument la pell, millorant-ne la textura i eliminant les cèl·lules mortes per revelar un cutis fresc i radiant.
  2. Renovació cel·lular: En estimular la renovació cel·lular, aquest tractament pot reduir l’aparença d’imperfeccions i ajudar a millorar la textura general de la pell.
  3. Hidratació profunda: El píling ultrasònic pot millorar l’absorció de productes hidratants i nutritius, brindant una hidratació profunda i duradora.
  4. Sense molèsties ni temps de recuperació: Aquest tractament no és invasiu i no requereix temps d’inactivitat, cosa que et permet tornar a les activitats normals després de la sessió.
Peeling ultrasonico en Terrassa Barcelona Progres Estetic

Peeling ultrasònic a Terrassa

Revitalitza la teva pell amb suavitat i elegància a Terrassa! Contacta’ns per obtenir més informació sobre el nostre servei de peeling ultrasònic o per reservar la teva cita personalitzada.

Nota: El píling ultrasònic pot no ser adequat per a tots els tipus de pell. És important informar els nostres professionals sobre les teves preocupacions o condicions específiques abans de fer el tractament. La teva salut i satisfacció són la nostra prioritat.


    * Dades obligatòries