Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Progrés Estètic centre d'estètica i aprimament a Terrassa

Ones de xoc

  /    /  Ones de xoc
Ondas de choque en Terrassa Barcelona Progrés Estètic

Ones de xoc a Terrassa

Què és el tractament amb Ones de Xoc?

Les Ones Acústiques o de Xoc AWT STORZ (Acoustic Waves Treatment) són la solució real contra la cel·lulitis i les imperfeccions cutànies.

Aquesta teràpia, utilitzada fa anys a hospitals, ha estat perfeccionada per aplicar el mateix principi físic a l’eliminació, per exemple, d’excessos de greix, la tonificació i la descongestió de zones del cos exposades a les imperfeccions, com ara les arrugues.


Alguns efectes del tractament són:

  • Fermesa de la dermis flàccida gràcies a la millora de l’elasticitat cutània.
  • Tonificació muscular.
  • Reducció de la cel·lulitis.
  • Eliminació de la “pell de taronja”.

Com funciona el tractament?

  • Com actua? Les ones acústiques ataquen i fan pressió sobre les fibres entre les cèl·lules de greix, augmenten el flux hemàtic i limfàtic. Gràcies a la millora de la circulació, les cèl·lules hipertròfiques es desinflen fent desaparèixer el típic efecte de “pell de taronja” i tornant a la pell un aspecte tonificat i jove. Més informació a la web oficial.
  • Quins efectes s’aconsegueixen? Les ones acústiques treballen a la dermis estimulant un efecte bioquímic i facilitant la divisió cel·lular.
  • Com és el tractament? Al tractament AWT STORZ es posa una capa de gel i, a continuació, es passa el manípul per la pell. Les ones de xoc que activen el teixit connectiu s’emeten a alta freqüència, d’aquesta manera una àrea de 10x15cm es tracta en pocs minuts. El tractament és totalment indolor, la sensació és molt relaxant i se sent un pessigolleig a la pell.


    * Dades obligatòries